Winkelwagen Geen producten

Hilla wil winnen

Foto

In augustus 2018 heeft Dutch Tails meegewerkt aan het programma "Hila wil Winnen" waarin Radio DJ Hila Noorzai van Q music verschillende wedstrijden aangaat om iets te kunnen winnen, zo ook zeemeermin zwemmen.
Ook de zeemeermannen staart van DJ collega Joost Swinkels is door Dutch Tails ter beschikking gesteld.

zie hieronder het filmpje voor de beelden.


https://qmusic.nl/nieuws/wint-hila-de-wedstrijd-zeemeermin-zwemmen

Boekenbal 2018

Foto
Voor het 83ste Boekenbal kreeg Dutch Tails het verzoek 2 zeemeerminstaarten te creëren voor de "ontvangst meerminnen". Vele BNers waaronder onze Minister van Binnenlandse zaken (Kajsa Ollongren) en Freek de Jonge gingen maar al te graag met de ontvangst meerminnen op de foto.

Discover Benelux

Foto
In de Maart editie van 2018 besteed het inflight magazine "Discover Benelux" (KLM, British airways en Brussels airlines) ter promotie aandacht aan Nederlandse producten en Nederlands design genaamd: "Made in the Netherlands".
Het artikel over Dutch Tails beslaat in dit magazine een halve pagina op pagina 40.

https://issuu.com/scanmagazine/docs/discoverbenelux_51_march_2018 

Mams at Work

Foto
Online artikel van mamsatwork.nl over Dutch Tails (15 augustus 2016).

http://www.mamsatwork.nl/zeemeerminnenstaart-trend/

Shopaholiek

Foto
Online artikel van Shopaholiek over Dutch Tails (4 juni 2016).

http://shopaholiek.nl/2016/06/04/concept-linde-de-zeermeermin-via-dutchtails/

 

AD

Foto
Algemeen Dagblad krantenartikel over Dutch Tails (8 september 2015)
Foto: Rivierabad Spijkenisse
Bron: AD Rotterdams Dagblad

 

TV Rijnmond

Foto
TV Rijnmond radio interview en artikel over Dutch Tails online (2 september 2015)
Foto: Rivierabad Spijkenisse
Bron: RTV Rijnmond
Link: 
http://www.rijnmond.nl/nieuws/03-09-2015/steeds-meer-zeemeerminnen-nederlandse-wateren

Z24

Foto
Z24.nl interview en artikel over Dutch Tails online (31 augustus 2015)
Bron: Z24.nl
Link: 
http://www.z24.nl/ondernemen/dutch-tails-zeemeermin-staart-webwinkel-584562

Pretwerk

Foto
Pretwerk.nl interview en artikel over Dutch Tails online (22 september 2015)
Bron: www.pretwerk.nl
Link
http://pretwerk.nl/geen-categorie/funsport-in-opkomst-mermaiding/38608

Zeesterren

Foto

Blog: zeemeerminkostuums van Dutch Tails in nieuwe spelprogramma ‘Zeesterren’ van RTL4

Dutch Tails is als een van de weinige aanbieders van de gewilde zeemeerminkostuums erg verheugd dat haar product wordt gebruikt in het tv-programma ‘Zeesterren’. Dit is de nieuwe spelshow waarvan RTL4 vanaf maandag 4 januari 2016 vier afleveringen op de buis brengt. De show is een soort watervariant op ‘Sterrenslag’. Onder leiding van teamcaptains Gerard Joling en Jamai Loman strijden hierbij tien Bekende Nederlanders in hilarische spelletjes. Waar we helemaal trots op zijn is het feit dat de teamcaptains Gerard Joling en Jamai Loman onze zeemeerminkostuums zullen dragen. Hopelijk zien we ze er ook mee in het water.

Dutch Tails wil alle meisjes in een zeemeerminnenpakje zien!

Voor ons van Dutch Tails is dit nieuwe spelprogramma natuurlijk een mooie kans om de kostuums te presenteren aan iedereen die ze nog niet kende. Dutch Tails is immers bezig om alle meisjes in Nederland van 6 tot 12 jaar in een zeemeerminnenpakje te krijgen! We zijn Dutch Tails begonnen nadat bleek dat de kostuums zoals wij die maken alleen in Amerika verkrijgbaar waren. Mede door de hoge invoerrechten hing er een zwaar prijskaartje aan de pakjes, maar sinds Dutch Tails zich op deze markt heeft gestort, is het voor iedereen in Nederland veel goedkoper geworden om zo’n pakje te bemachtigen! Speciaal voor jongetjes hebben we een hele mooie aanbieding op onze website. Een stoere haaienvin is nu verkrijgbaar.

Zeemeerminnenpakjes: de stiekeme wens van elk meisje

Sinds de film ‘De kleine zeemeermin’ is het de stiekem de wens van elk meisje om een zeemeerminnenpakje te hebben. Ze zijn gemaakt van een hoogwaardig type elastisch textiel en zijn dus zeer duurzaam en degelijk te noemen. De kledingmaat is in principe ‘onze size fits all’ voor de leeftijdsgroep 6-12 jaar, maar afwijkende maten zijn bij Dutch Tails op bestelling verkrijgbaar. De pakjes zijn leverbaar in de kleuren blauw, oranje, paars, roze en zilver. Verkrijgbaar in een basiskleur en een “Sparkel “ variant. Wij bieden ook bijpassende bikinitopjes en duikbrillen aan in dezelfde kleur. Dutch Tails maakt meisjesdromen waar en laat sprookjes uitkomen. Want welk meisje droomt er nou niet van om als een echte zeemeermin te kunnen zwemmen! 
 

Make a Wish

Foto

Uiteraard draagt Dutch Tails graag haar steentje bij aan het goede doel door een prachtige Paarse zeemeerminstaart te leveren!

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte tussen de 3 en 18 jaar. Nikki is een meisje van 6 jaar en lijdt aan nierenfalen. Hierdoor verblijft zij in haar jonge leven regelmatig in het ziekenhuis en heeft al vele operaties doorstaan. 
Make-a-Wish wilde Nikki en haar familie een dag onbezorgd laten genieten zodat ze nieuwe kracht krijgen voor alles wat hun 
nog te wachten staat. De allerliefste wens van Nikki is zeemeermin zijn.
Op 20 oktober 2016 ging deze wens in vervulling en zeemeermin Hanna ging hierbij helpen zodat Nikki echt kan ervaren hoe het is om zeemeermin te zijn.

Klik voor meer foto`s en de video:


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.917312465018157.1073741957.100751660007579&type=3
 | Meer

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.