Winkelwagen Geen producten
Foto

Zwemmen als een zeemeermin...welk kind droomt er niet van?

Zo ook onze dochter, van wie wij haar 7e verjaardag vierden.
Wij zijn Denise en Leo, ouders van Ginger en zodoende begonnen wij onze zoektocht over het "world wide web" naar een zeemeerminstaart om mee te zwemmen.
Talloze foto`s en filmpjes kwamen we tegen, voornamelijk op Chinese (Ali express), Amerikaanse en Canadese websites.
Ook op een aantal Nederlandse forums lazen we posts van bijvoorbeeld oma`s die een zeemeerminstaart voor hun kleinkind hadden gemaakt, maar helaas niet bereid waren er ook een voor onbekenden te maken.
En dus besloten we om een zeemeerminstaart via een Amerikaanse website te bestellen.

De teleurstelling was groot toen wij bijna 9 weken op de zeemeerminstaart moesten wachten, en vanwege de hoge invoerrechten (er zijn voorbeelden van onze klanten die achteraf bij ontvangst of op het postkantoor ruim EUR 90 aan extra invoerrechten moesten bijbetalen!) die betaald moesten worden voor de zeemeerminstaart werd hij bijna twee keer zo duur, waardoor wij uiteindelijk de forse prijs van ongeveer tweehonderd euro moesten betalen! Helaas weigeren deze websites dit te vermelden.

Dit was eigenlijk het moment dat we op het idee zijn gekomen om zelf zeemeerminstaarten te gaan fabriceren, vanwege het gebrek aan mogelijkheden tot aankoop binnen Europa en de forse prijs (verzending en invoerrechten) die betaald word voor een zeemeerminstaart uit China (Ali express),de V.S. en Canada.
Dutch Tails was geboren!
Inmiddels is Dutch Tails sinds 2013 een volwaardige internet onderneming met een compleet team, bestaande uit twee naaiateliers, een tweekoppige klantenservice, een inkoop-, verpak- en administratie afdeling.
Wij hopen met ons produkt de droom van vele kinderen om als een echte zeemeermin te zwemmen uit te laten komen!

Groetjes, Denise en Leo

 

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies