Winkelwagen Geen producten

Zeemeerminkostuums van Dutch Tails in nieuw spelprogramma "Zeesterren" van RTL4

Zeemeerminkostuums van Dutch Tails in nieuw spelprogramma
Dutch Tails is als een van de weinige aanbieders van de gewilde zeemeerminkostuums erg verheugd dat haar product maandag 18 januari 2016 om 20.30 uur wordt gebruikt in het tv-programma ‘Zeesterren’. Dit is de nieuwe spelshow waarvan RTL4 vanaf maandag 4 januari 2016 vier afleveringen op de buis brengt. De show is een soort watervariant op ‘Sterrenslag’. Onder leiding van teamcaptains Gerard Joling en Jamai Loman strijden hierbij tien Bekende Nederlanders in hilarische spelletjes. Waar we helemaal trots op zijn is het feit dat de teamcaptains Gerard Joling en Jamai Loman in de 3e aflevering op maandag 18 Januari 2016 om 20.30 uur onze zeemeerminkostuums zullen dragen. Hopelijk zien we ze er ook mee in het water.
 

Dutch Tails wil alle meisjes in een zeemeerminnenpakje zien!

Voor ons van Dutch Tails is dit nieuwe spelprogramma natuurlijk een mooie kans om de kostuums te presenteren aan iedereen die ze nog niet kende. Dutch Tails is immers bezig om alle meisjes in Nederland van 6 tot 12 jaar in een zeemeerminnenpakje te krijgen! We zijn Dutch Tails begonnen nadat bleek dat de kostuums zoals wij die maken alleen in Amerika verkrijgbaar waren. Mede door de hoge invoerrechten hing er een zwaar prijskaartje aan de pakjes, maar sinds Dutch Tails zich op deze markt heeft gestort, is het voor iedereen in Nederland veel goedkoper geworden om zo’n pakje te bemachtigen! Speciaal voor jongetjes hebben we een hele mooie aanbieding op onze website. Een stoere haaienvin is nu verkrijgbaar.

Zeemeerminnenpakjes: de stiekeme wens van elk meisje

Sinds de film ‘De kleine zeemeermin’ is het de stiekem de wens van elk meisje om een zeemeerminnenpakje te hebben. Ze zijn gemaakt van een hoogwaardig type elastisch textiel en zijn dus zeer duurzaam en degelijk te noemen. De kledingmaat is in principe ‘onze size fits all’ voor de leeftijdsgroep 6-12 jaar, maar afwijkende maten zijn bij Dutch Tails op bestelling verkrijgbaar. De pakjes zijn leverbaar in de kleuren blauw, oranje, paars, roze en zilver. Verkrijgbaar in een basiskleur en een “Sparkel “ variant. Wij bieden ook bijpassende bikinitopjes en duikbrillen aan in dezelfde kleur. Dutch Tails maakt meisjesdromen waar en laat sprookjes uitkomen. Want welk meisje droomt er nou niet van om als een echte zeemeermin te kunnen zwemmen!
    22-10-2015 09:36     Reacties ( 8 )
Reacties (8)
 Lisa -  04-02-2016

Supercoooooooooooooooooooooool!!!

 Mariska de Jong -  31-01-2016

Ik vond het een gezellig programma om naar te kijken en superleuk dat jullie pakken erin zaten Dutch Tails. Groetjes,Mariska

 Michelle -  27-01-2016

Gezien! Hihi...geen gezicht die kerels in die pakken

 Inge Raaimakers -  25-01-2016

Hi Dutch Tails! Was een leuk programma en jullie pakken waren prachtig! Inge

 Mermaid fan -  24-01-2016

In 1 woord: WOW! Kan niet wachten tot hij klaar is Dutch Tails!

 Evie -  22-01-2016

Ik vond die van Gerard Joling de mooiste XXX Evie

 Lauren van Dijk -  21-01-2016

Gezien! Was super cool zeg... Mooie pakken Dutch Tails! Wil ik ook!

 Mirna van Dijk -  14-01-2016

Superleuk! Ik ga maandag zeker even kijken! Mijn dochter is in ieder helemaal in haar element met haar staart. Gr. Mirna

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.